Breaking News

Film készül Naomi Novik Rengeteg című regényéből - Ellen DeGeneres lesz a producer!

A Warner Bros. nyerte meg a csatát, így a Naomi Novik Rengeteg című regényéből készülő három stúdiós versenynek ők lettek a győztesei - a Lionsgate-et és a Fox 2000-et beelőzve.
A Hugo-díjas regény adaptációjának producerei Ellen DeGeneres és Jeff Kleeman lesznek!

A filmért Niija Kuykendall és Julia Spiro felelnek majd.

Egyébként nem ez az első Novik regény, aminek a jogai elkeltek - a fantasztikus, sárkányos Temeraire sorozat filmes jogait Peter Jackson vette meg még 2006-ban. Reméljük, ebből hamarabb lesz valami, mint abból.Fülszöveg:

Agnyeska szereti csendes faluját a völgyben, az erdőket és a csillogó folyót. Kis világának peremén túl azonban a gonosz varázslattól sötétlő Rengeteg burjánzik, melynek árnyéka a lány életére is rávetül.
Népét egy szigorú varázsló oltalmazza a Rengeteg hatalmától, a Sárkányként ismert mágus azonban szörnyű árat követel a segítségéért: tízévente egy hajadont. Ahogy közeleg a kiválasztás ideje, Agnyeska félelme egyre nő, mert tudja, hogy legjobb barátnőjére, a szépséges és bátor Kasjára fog esni a Sárkány választása, és senki sem mentheti meg a rá váró rettenetes sorstól.
Amikor azonban a Sárkány eljön, nem Kasja lesz az, akit elragad.
„A Rengetegben minden megvan, amit Novik írásaiban szeretek, és ráadásnak némi óvilági mágia és a sötét tündérmesék zamata.” Patrick Rothfuss, A szél neve szerzője
„Vad, pezsdítő és mélyen, sötéten mágikus. Azonnal a klasszikusok közt a helye.” Lev Grossman, A varázslók szerzője


Forrás

Nincsenek megjegyzések