Breaking News

Film készül a Velünk véget ér című Colleen Hoover könyvből - és jó kezekben van!

Colleen Hoover Confess című könyvéből már készült egy minisorozat, ami szerintem szuperül sikerült. Nem egy nagy cég készítette, viszont kellő odafigyeléssel és hűséggel kezelték az alapanyagot. 




Így minden bizodalmam megvan abban, hogy Colleen Hoover olyanokra bízza a történeteit adaptációs szinten is, akikben 100%-ig megbízik. 

Ezúttal szuper hír érkezett: a Velünk véget ér filmes jogait eladta Hoover! 

És ha ez még nem lenne elég, egy általunk is ismert figura kezében lesz az irányítás. Justin Baldoni neve a Jane the Virgin, vagyis Szeplőtelen Jane című sorozat egyik főszereplőjeként vált ismertté, de mostanában egy egész más siker is fűződik a nevéhez: ő rendezte a Két lépés távolság filmet, amire azt hiszem, nem nagyon panaszkodhatunk.

Ráadásul ahogy az írónő is kiemelte, lelkes feminista és a MeToo mozgalom támogatója is a színész-rendező. Ez pedig ennél a Colleen Hoover könyvnél kiemelten fontos, és megnyugtató lehet minden rajongó számára. 



A hírt a nagyvilággal megosztó bejegyzéséen Hoover egyébként azt is kiemeli, nem mondott rögtön igent, hiszen kiemelten fontos neki ez a történet, és a megfelelő emberekre szerette volna bízni. 

Ez azért elég biztató, nem? 

Én a magam részéről alig várom!

És mindezt azután, hogy tegnap kiderült, hogy Colleen Hoover Magyarországra jön!

Nincsenek megjegyzések