Breaking News

Bemutatták a Frozen 2. új szereplőit + kaptunk egy új plakátot is!

Furcsa lett volna, ha az idei D23 Expo valamilyen Frozen, vagyis Jégvarázs tartalom nélkül múlik el. 

És nem is aprózta el a Disney: kaptunk egy új plakátot a filmhez, ez viszont még csak a kezdet volt.




Bemutattak két új szereplőt a filmből: Evan Rachel Wood kölcsönzi a hangját Elsa és Anna édesanyjának, Sterling K. Brown pedig egy Matthias főhadnagy nevű figurának, aki NEM a két lánya édesapja. 

Kaptunk is róluk fotókat:




Ezzel még közel sem volt vége: megmutattak ugyanis egy új részletet is a filmből, ami egyelőre nem került fel az internetre.

Azt viszont tudjuk, mi van benne. A klip egy rövid visszatekintéssel kezdődött: a kis Anna és Elsa bemásznak az anyjuk ágyába, aki egy altatót énekel nekik. Egy másik visszatekintésben Matthias ad tanácsot a tinédzser Annának.

Ezután visszatérünk a jelenbe, amikor is Anna, Elsa, Olaf, Kristoff és Sven épp együtt töltik az idejüket - Olaf szokás szerint vicces megszólalásokat hoz. Elsa aztán hangokat hall a fejében, a saját nevét, így ő végül elindul lefeküdni. Anna aggódik érte, ezért észre sem veszi, hogy Kristoff épp próbálja megkérni a kezét. 

Anna segít elaludni Elsának, elénekli neki azt a bizonyos altatót - de aztán a hangok visszatérnek az éjszaka közepén. Ez egy új dalhoz vezet, amit Idina Menzel énekel és ami a Collider újságírója szerint az új Let It Go lehet. Állítólag nagyon jó, lassan épül fel, a refrénje pedig nagyon ütős - ha minden igaz, a Let It Go helyett Into the Unknown lesz, amit meg kell jegyeznünk.

Nincsenek megjegyzések