Breaking News

Nick Robinson visszatér a Love, Simon sorozatra + megvan a többi szereplő is!

Azt, hogy a film után tévésorozatban tér vissza a Love, Simon, már megírtam az oldalon. 

Ám akkor még viszonylag keveset lehetett tudni a szereplőgárdáról - a legnagyobb kérdés persze az volt, Nick Robinson visszatér-e.




Akkor kicsi volt erre az esély, de most már tudjuk: bizony, visszatér, úgyhogy nem kell mást követnünk Simonként!

Victor szerepében új főszereplőt is kapunk, őt Michael Cimino alakítja majd. A leírás szerint Victor új diák a suliban, akinek fel kell fedeznie magát, az új várost, kihívásokkal küzd otthon is, ráadásul nem tud dűlőre jutni a szexuális orientációját illetően sem. Amikor ez már túl soknak tűnik neki, Simonhoz fordul segítségért. 



Rajtuk kívül is tudunk már jó néhány szereplőről: Victor édesanyját Ana Ortiz alakítja majd, az apját James Martinez. Isabella Ferreira lesz Pilar, Victor húga, Mateo Fernandez pedig Victor cuki kisöccse szerepében lesz látható. Victor jóbaráját, Miát Johnny Sequoyah alakítja majd, Bebe Wood alakítja majd Lake-et, Mia okos, közösségi média-függő legjobb barátját. Van még nekünk egy Benjink, akit George Sear alakít majd, aki Victor magabiztos és elbűvölő osztálytára, aztán Felix szerepében Anthony Turpel, aki Victor fura szomszédja lesz, Mason Gooding pedig Andrew, egy nagyképű és népszerű kosaras.

A leírások szerint tehát valójában egy spin-offról beszélünk, amiben már nem Simon a főszereplő, hanem Victor. Az biztos, hogy Nick Robinson producere és narrátora is lesz a sorozatnak, de nagy eséllyel inkább csak mellékszereplőként tűnik majd fel az új főszereplő, Victor mellett.

Így azokat a teóirákat is elfelejthetjük, miszerint a könyv spin-offjából készül majd a sorozat és Leah kerül a középpontba - róla ugyanis egyelőre egy szó sem esett.

Nincsenek megjegyzések