Breaking News

Végre jön a Grisha trilógia harmadik része - Itt a Pusztulás és felemelkedés borítója és fülszövege!

Mostanában elég sokszor írtam már Leigh Bardugo Grisha trilógiájáról: egyrészt hazánkban forog a könyvekből készülő Netflix sorozat, másrészt Leigh Bardugo is Magyarországra érkezik, most pedig jön a Grisa trilógia harmadik része!

A harmadik rész még idén érkezik, ma lehullt a lepel a borítójáról és már elő is rendelhetjük!

Fülszöveg:

Katona. Idéző. Szent.
Az ország sora egy megtört idézőn, egy kegyvesztett nyomkeresőn és egy egykori nagy mágikus sereg szétvert maradványain múlik.
Az Éjúr árnytrónján ülve uralkodik, míg a meggyengült és sebesült Alina Sztarkov igyekszik felépülni, az őt szentként imádó Apparátus kétes védelme alatt. Minden reményét egy rég eltűnt ősi lény mágiájába veti, és abba az esélybe, hogy egy bizonyos törvényen kívüli herceg még életben van.
Ahogy a szövetségesei és az ellenségei a háborúba sodródnak, egyedül Alina áll az ország és világ örök rabságával fenyegető, áradó sötétség között. Hogy megnyerje ezt a harcot, meg kell szereznie egy legendás lény hatalmát – ám a tűzmadár utáni hajsza váratlan fordulatot tartogat.
Kövesd végig sorsa minden fordulatát!

1 megjegyzés:

  1. Ezt meg lehet majd venni a dedikáláson? Ha megrendelem akkor biztos, hogy csak utána jönne meg, szóval lehet jobb lenne ott:)

    VálaszTörlés