Breaking News

A Minden, minden szerzőjének férje YA könyvet írt - és jön végre magyarul is!

David Yoon neve már ismerős lehet azoknak, akik szeretik a Minden, minden című könyvet, ugyanis nem csak Nicola Yoon férje ő, hanem egyben a Minden, minden illusztrációit is neki köszönhetjük.

Nem is olyan régen pedig saját YA regénnyel jelentkezett, ami végre magyarul is érkezik, a Gabo gondozásában. 
Fülszöveg:

Frank Linek két neve van. Az amerikai neve Frank Li, a koreai Sung-Min Li. Senki sem szólítja a koreai nevén, még a szülei sem. Frank alig beszél koreaiul. Dél-Kaliforniában született és nevelkedett.
A szülei mégis elvárják tőle, hogy egy kedves, koreai lány legyen a párja. Ez gond, mert Frank végre az álombarátnővel jár: Brit Meansszel. Brittel, aki éppen olyan vicces és kocka, mint ő. Brittel, aki mindenkinél jobban képes megnevettetni. Brittel, aki… fehér.
Frank életében először szerelmes, és szembe kell néznie a ténnyel, hogy bár a szülei mindent feláldoztak azért, hogy őt a lehetőségek hazájában neveljék fel, a hagyományos elvárások miatt mégsem lehet hétköznapi amerikai tini. Frank kétségbeesetten szeretne Brittel lenni úgy, hogy a szülei erről ne szerezzenek tudomást, ezért egy családi baráthoz, Joy Songhoz fordul, aki hasonló problémával küzd. Kiötlenek egy tervet, így segíthetnek egymáson, és a szüleik sem lihegnek a nyakukba. Frank azt hiszi, minden gondja megoldódott, de aztán olyasmi történik, ami miatt eltűnődik, tudott-e addig bármit is a szerelemről vagy akár saját magáról.

Egy kis érdekesség: a szerző a honlapján megosztotta a teljes, kiterített magyar borítót is.

Így fest:A könyvhöz készült könyvelőzetes is odakint. Íme:

Nincsenek megjegyzések