Breaking News

Erről szól majd Cassandra Clare első felnőtt sorozata - és ez az első két rész címe!

Arról, hogy Cassandra Clare felnőtt sorozat írásába fog, már írtam nektek korábban az oldalon.

Eddig viszont vajmi keveset tudtunk róla, csak az első rész címét. 
De ez most változott! Az írónő a friss hírlevelében csöpögtetett néhány információt a sorozat története kapcsán, és azt is elárulta, mi a második rész tervezett címe.

Csapjunk is bele!

Az írónő jelenlegi tervei szerint a Sword Catcher (Kardfogó?), a felnőtt fantasy sorozat első része 2021 szeptemberében jelenhet majd meg, a második rész, a The Ragpicker King (A guberáló király) megjelenési ideje pedig egyelőre még nagyon képlékeny, így erről nem is írt közelebbit.

A leírás:

A Sword Catcher egy felnőtt high fantasy sorozat lesz, ami egy kitalált, Castellane nevű városban játszódik majd. Egy fiatal nőt a város legnagyobb bűnözőjéhez rendelik ki orvosnak. Egy fiatal férfi, aki a herceg testőre, rájön, hogy a herceg talán nem is olyan nagyszerű fickó. Kardok, intrika, varázslat és robbanások!

Amikor berobbant a hír, ilyen infókat kaptunk:

Cassandra szeretne egy új világot felépíteni, ráadásul az új irány új kiadónál érkezik: a Del Rey-től. Cassie szerkesztője pedig nem más lesz, mint Anne Groell, aki többek között Naomi Novik és George R. R. Martin könyveit is szerkesztette, és igazán otthonosan mozog a fantasyk világában.

A leírás szerint: egy fiatalember története lesz a regény, akit egy méltatlan herceg dublőrének neveltek, egy fiatal lányé, akinek az a sorsa, hogy megváltoztassa a világot és egy sor más karakteré. Ezek a szereplők - bűnözők, hercegek, mágusok és harcosok - már egy ideje Cassie fejében voltak, és alig várja, hogy mi is megismerhessük őket. 


Mit gondoltok?

Nincsenek megjegyzések