Breaking News

Helena Hunting: Piszkosul ​akarlak {Értékelés + Nyereményjáték}

Helena Hunting: Piszkosul ​akarlak

A blogturnéról




A Maxim Könyvkiadó Passion válogatásában mutatkozik be a magyar olvasóknak Helena Hunting a Piszkosul akarlak című könyvével, mely a romantika mellet az ingatlankereskedelem bonyolult világába viszi el olvasóit.
Kövesd a Blogturné Klub öt bloggerét turnéjuk során, válaszolj a játék kérdéseire, és ha a szerencse is melléd áll, tiéd lehet a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyike.

Kiadó: Maxim
Oldalszám: 352
Fordító: Ipacs Tibor
ISBN: 9789634990420
Sorozat: Shacking Up 3.
Kezelhető-e standalone-ként? Igen
Nézőpont: váltott E/1
Függővég: nincs
Bechdel-teszt: átment
Moly link
Goodreads link (4,19)
Megrendelési link
Rian ​Sutter általában nem flörtöl nyilvános helyen, de amikor észreveszi, hogy egy
dögös, öltönyös pasi figyeli, akkor arra gondol, hogy aznap talán rámosolygott a szerencse. Vagy erről van szó vagy pedig arról, hogy bejönnek neki az izzadt, jóganadrágos nők, akik edzés után rohannak bevásárolni.

Mint kiderül, egyik sem.

Pierce Whitfield el sem hiszi, hogy milyen szerencsés, amikor sikerül megtalálni azt a nőt, aki meghúzta a kocsija fényezését. De amikor felelősségre vonja a szívdöglesztő teremtést, aki elmenekült a tett színhelyéről, rájön, hogy ketten vannak, és az ikerpár másik tagjára zúdította rá a vádjait. Miközben megbeszélik a javítás költségeit és izzani kezd közöttük a levegő, Rian és Pierce ráébred, hogy nemcsak vonzódnak egymáshoz, hanem még más is közös bennük. Mind a ketten ugyanazt a csodás házat akarják megszerezni Hamptonsban, és egyikük sem akarja harc nélkül átengedni. Vajon képesek-e a szenvedélytől fűtött vetélytársak lángra lobbantani bimbózó románcukat anélkül, hogy minden porig égne?

Az első mondat:


"Átlapozom a kezemben lévő prospektusokat, és megnézem, hol akciós az óriás dobozos fahéjas gabonapehely, hogy érvényesíthessem a legalacsonyabb árat."

Véleményem


Bizonyára már sokan láttátok, de ha mégsem, akkor jelentem: a Maxim Kiadó új sorozatba kezdett, amiben mindenféle romantikus, erotikus, new adult könyvet várhatunk. Ez a csajos vonal közel áll a szívemhez, így nyilván érdekel a sorozat is - ez pedig az első olyan kötet, amit közülük olvasok.

A Piszkosul akarlak esetében az első dolog, ami valószínűleg sokaknak feltűnik, hogy ez nem egy sorozat első, hanem harmadik része. Hogy miért döntött úgy a kiadó, hogy ezzel a kötettel kezd, azt nem tudom - bár egyébként a dolog nem példa nélküli, történelmi romantikusoknál például rendszeresen előfordul ilyesmi. A kötetek természetesen mind olvashatóak önállóan és én is tanúsíthatom, hogy tökéletesen megállta a helyét a harmadik rész önálló kötetként. Ezzel együtt hozzá kell tennem, hogy mivel van egyfajta kontinuitás a sztorikban, azért lehetett érezni Lexék emlegetésénél, hogy valószínűleg az egyik előzménysztori az övék volt. Nem volt különösebben zavaró a dolog, de ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, azért rá lehetett jönni, mi volt az előzmény. (Utólag direkt ellenőriztem, jól éreztem-e - természetesen igen, Lexéké volt a második rész.)

Most hogy ezt letudtuk, csapjunk is bele, miről is szól a történet.



A főszereplőink Rian és Pierce, akik meglehetősen furcsa körülmények között ismerkednek meg egymással. Rian gyanútlanul vásárol a kuponjaival, amikor is ez a nagyon jóképű és kőgazdagnak tűnő pasi meggyanúsítja, hogy meghúzta a kocsiját - ami persze nem történt meg. Végül persze kiderül, miről is van szó, mindenesetre a kettős sztoriját szépen megalapozza ez a szituáció. Furcsa, véletlen - vagy éppen sorsszerű - összetalálkozások és heves szóváltások jellemzik a kapcsolatukat. Az életük végül nem csak a magánéletük, de a munkájuk szintjén is összefonódik.

Rian és Pierce párosát nagyon csíptem, főleg Rian visszavágásain szórakoztam jól. Talpraesett csaj, aki nem fél ellentmondani és kiállni másokért. Az egyik kedvenc jelenetem az volt, amikor lazán kiáll egy nőtársa érdekeiért, amikor azt hiszi, Pierce megcsalja őt. A jelenet maga is vicces volt, de nem csak ezért szerettem, hanem azért, mert sokat mond arról, hogy Rian mennyire képes kiállni az elveiért még akkor is, amikor éppen a hormonjai ellene dolgoznak.

És dolgoznak rendesen! Riant és Pierce-t pillanatok alatt magukkal sodorja a szenvedély, és így a végén egy szinte teljes egészében a kettejük kapcsolatára szorítkozó, pörgős és sok erotikus jelenettel és vicces-romantikus párbeszédel tűzdelt sztorit kapunk.

Persze ennek megvannak azért az árnyoldalai is. Ugyan sokszor hallunk Rianról és az ingatlanügyeikről, mégis valahogy kicsit kifejtetetlennek éreztem a dolgot - izgalmas téma, de igazából ezt is szinte csak Rianék kapcsolatának dimenziójában kezeli a szerző. Pierce üzleti ügyeiből pedig egyértelműen érezni, hogy azért mégsem teljesen önálló ez a kötet, mert bár nem zavaró, de tény, hogy az általa okozott bonyodalom végül nem teljesen lezárt, valószínűleg valamelyik jövőbeli kötetben hallunk még erről a szabadalmi dologról.

Ennek köszönhetően azért azt kell ismerni, hogy ez a kötet határozottan az agy kikapcs típusú romantikus sztorik közé tartozik. Sokszor történnek álomszerű dolgok, Pierce gondolatait olvasva lehet olvadozni, hogy mennyire belehabarodott Rianbe, és persze a regény lezárása is egészen álomszerű. Szóval akit zavarnak, ha gyorsan történnek az események és minden tökéletesen megoldódik, szinte már álomszerűen - nos, az azért vértezze fel magát.

Én mindenesetre jól szórakoztam, időnként kifejezetten jól esik ilyen agy kikapcs stílusú sztorik olvasása, és a Rian-Pierce pároson határozottan jól szórakoztam.

AJÁNLOM


Nyereményjáték


A történetben egy ikerpár is szerepel, tehát  ehhez kapcsolódik nyereményjátékunk is.
A turné minden állomásán ikrek neveit találjátok. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok annak a könyvnek/sorozatnak címét és szerzőjének nevét, amelyben szerepelnek.

Figyelem, beírt válaszokon nem áll módunkban javítani! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

Damon, Dee és Dawson Black


a Rafflecopter giveaway



A turné menetrendje


11.12. Betonka szerint a világ…
11.14. Angelika blogja
11.16. Könyvvilág
11.18. Kelly és Lupi olvas
11.20. Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések