Breaking News

Tévésorozat készül a Lady Jane-ből!

Újabb YA könyv adaptációs jogai keltek el! 

A Parkes+MacDonald produkciós cég lecsapott a Lady Jane jogaira és tévésorozatot terveznek belőle! 




A sztori egyszerre történelmi és nagyon modern, sokan a mostanában sikeresnek mondható Dickinson sorozathoz hasonlítják a hangulatát, így talán nem véletlen, hogy felfigyeltek rá.

A Deadline információi szerint már forgatókönyvíró is van: Gemma Burgess dolgozik rajta.


Fülszöveg:

Edward ​még csak tizenhat éves, és már Anglia királya. De sajnos épp haldoklik, ami elég kellemetlen, ha azt nézzük, hogy inkább az első csókja tervezésével kellene foglalkoznia, mint azzal, hogy kire is hagyja a trónt…
Jane Edward unokatestvére, akit sokkal inkább érdekelnek a könyvek, mint a romantika. Szerencsétlenségére Edward beleegyezett a megházasításába, hogy ezzel bebiztosítsa a trónöröklését. Ráadásul van valami igen furcsa a neki kiválasztottban: Gifford ugyanis egy ló. De tényleg, a férfi minden egyes nap hajnalán egy nemesi szénafalóvá változik – csak hogy naplemente után a fogai között szénaszálakkal változhasson vissza emberré. Ettől eltekintve azért meg kell hagyni, hogy roppantul jóképű, és Jane szívében szép lassan hely szabadul fel számára is.
A történet egyre zűrösebbé válik, ahogyan Edward, Jane és Gifford egy kolosszális összeesküvés közepén találják magukat. Miközben a királyság sorsa a tét, hőseinknek saját összeesküvést kell szőniük, számos harcot megvívniuk, kalandozniuk, s a szívük sem maradhat szárazon. De vajon sikerül véghezvinniük a tervüket, amíg a fejük még a helyén lehet?

Nincsenek megjegyzések