Breaking News

A The Witcher, vagyis a Vaják forgatási helyszínein jártunk

A The Witcher, vagyis a Vaják sorozatot már jó ideje várom, és nem csupán azért, mert érdekelt a történet, hanem azért is, mert a párom statiszta volt benne és kíváncsiak voltunk, látszik-e majd, illetve azért is, mert bizonyos részeket a közvetlen környezetünkben forgatták és érdekelt, mennyire lesznek majd felismerhetőek ezek a helyszínek. 

Végül a párom nem látszódik, de több résznél is felszisszentünk útközben, mert annyira egyértelműen ismerősek voltak a helyszínek!

Itt és itt, no meg itt találtok néhány helyszíni fotót a tatai és tatabányai forgatásról.

Mi két helyszínre mentünk el: a tatai várhoz és a tatabányai Szelim-barlangba. Persze valószínűleg sok erdőben játszódó jelenetet is felvettek a környéken, de ezeket azért nem tudtuk beazonosítani.
Izgi volt ez a kis kirándulás, mert ugyan mindegyik helyszínen jártunk már korábban, most kicsit más okból, más szemmel vizsgáltuk a helyszíneket. Kicsit azt juttatta eszembe, amikor Ramival és Fummie-val Dubrovnikban jártunk a Trónok harca helyszíneken. És bár nem volt túl meleg, és nagyon fújt a szél, főleg a hegytetőn, tök jó élmény volt.

És akkor jöjjenek a képek, amiket össze is vágtam az adott jelenetekkel. Annyit tennék hozzá, hogy sajnos nem mindig sikerült teljes egészében olyan szögben fotózni, ahogyan a sorozatban látszik, de azért a lényeg szerintem átjön.


A párom meg is állapította, hogy én vagyok az arany sárkány...Nincsenek megjegyzések