Breaking News

Megérkezett az utolsó Percy Jackson világában játszódó könyv borítója!

A The Tower of Nero nem csupán a The Trials of Apollo sorozatot zárja le - legalábbis egyelőre -, hanem a Félvér Tábor köré épülő sagát - legalábbis ezt ígéri a szerző, Rick Riordan frissen kijött interjújában.

Ez magába foglalja a Percy Jackson könyveket, Az Olimposz hősei könyveket és persze ezt, a most futó The Trials of Apollo könyveket is - amiről egyébként már tudjuk, hogy magyarul is érkezik és a kiadó rögtön több kötetre szerződött.

Ráadásul a szerző válasza szerint ugyan tervez még könyveket ebben a szériában, de nem sorozatokat, hanem önálló köteteket. És ezek sem túl hamar: Riordant 20 éve először nem köti majd előre lezsírozott szerződés, így gyakorlatilag azt ír majd, amit akar. 

De a fókusza még csak nem is ez lesz. Az interjúban elmondottak alapján egyelőre 2 dologra koncentrál: hogy irányítsa a Rick Riordan Presents projektet (aminek keretében egy sor nagyszerű, különböző mitológiákra épülő middle grade kötet jelenik meg, aminek nem Riordan szerzőjük) és hogy tető alá hozza a legújabb Percy adaptációt a Disney-nél - erről már írtam korábban.

Úgyhogy ez egy igazán nagy jelentőségű kötet, és azt kell mondanom, a borító is jól sikerült.



Nincsenek megjegyzések