Breaking News

Suzanne Collins exkluzív részletet olvas fel a Hunger Games előzményregényből!

Már többször írtam róla, hogy Suzanne Collins előzménytörténetet ír Az éhezők viadala sorozathoz, ami magyarul is megjelenik majd.

Legutóbb akkor, amikor hivatalossá vált: érkezik a film is a történetből!

Az írónő most maga is beszállt a PR-gépezetbe, és a könyv egy hosszabb részletét, konkrétan a kezdést ő maga olvassa fel nekünk!

A részletet itt hallgathatjátok meg:Az Agave a könyves világpremierrel egy időben, május 19-én jelenteti meg Az éhezők viadala előzményregényét!

A kötet puha és keménytáblás kiadásban is érkezik, így mindenki passzinthatja a maga Hunger Games sorozatához.A magyar fülszöveg:

A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.
Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Nincsenek megjegyzések