Breaking News

Tévésorozat készülhet az Ambrózy könyvekből?

Azt hiszem, nyugodt szívvel kijelenthetjük az Ambrózy könyveket olvasva, és látva a rengeteg Sherlock-típusú sorozatot látva, hogy Böszörményi Gyula története egyszerűen tökéletes lehetne a tévéképernyőkön.

És nem csak mi gondoljuk így, hanem maga a szerző is. 




Ma Molyon ugyanis arról számolt be, hogy már el is készült az Ambrózy forgatókönyvével! Sőt, részletek is elárult arról, hány résszel terveztek.

Íme a kérdéses részlet a karcból:

Ismét nagyon pörgős hét után vagyunk, amiben jócskán volt Ambrózy báró és Mili. Sőt, valójában – munkát tekintve – csak ők voltak, mivel el kellett készítenem…
…dobpergés…
az „Ambrózy báró esetei” munkacímű nyolcrészes tévésorozat storyline-ját. [storyline: a film- avagy filmsorozat történetének rövid leírása, ami egy nyolcrészes sorozat esetében kb. 12 oldal] Ha sikerül a produceremnek összeszednie a szükséges papírokat, akkor hétfőn vagy kedden beadjuk a Filmintézet pályázatára – aztán várjuk a döntést, hogy az ötletünk át megy-e az első rostán (ha igen, akkor kerülhet be a projekt a forgatókönyv-fejlesztési programba, ami kb. féléves időszak lesz). Mire a következő karcot írom, addigra kiderül, hogy sikerült-e beadni a pályázatunkat.

Mit szóltok? Ti örülnétek egy Ambrózy sorozatnak? 

Nincsenek megjegyzések