Breaking News

Visszatér a Simon és a Homo sapiens-lobbi - Kszi, Simon - világába az írónő!

Sajnos nálunk Becky Albertalli pályafutása nem olyan dicső, mint Amerikában, de higgyetek nekem: ott igazi láz van körülötte. 

Nálunk sajnos csak egy könyve jelent meg a Libri gondozásában, a Simon és a Homo sapiens-lobbi, amihez meglepő módon még filmes kiadást sem hozott ki a kiadó, pedig lehet, hogy az megdobta volna a fogyását. 

Így viszont maradt nekünk egy elkaszált sorozat, ugyanis a kiadó a válaszok alapján nem tervezi kiadni a Leah on the Offbeatet, ami Simon legjobb barátjáról szól. 

Mindezt úgy, hogy egyébként hamarosan debütál a Hulun egy tévésorozat is, amit a Love, Simon, vagyis a Kszi, Simon film ihletett. 

Mindenesetre odakint nagyon megy az írónő szekere, és most igazi csemegével készült a rajongóknak. 

Újra visszatér Simonék világába, igaz, nem egy regény, hanem egy epilógusnovella formájában.




A történet a Leah on the Offbeat után játszódik majd, ahogy a fülszöveg szól:

Egy év telt el azóta, hogy Simon és Blue anonim online flörtöléséből valódi kapcsolat lett, és csak néhány hónap Abby és Leah felejthetetlen éjszakájáig a végzős bálon. 

A Creekwood Gimi csapata immáron elsős egyetemista, mind különböző sulikban, és úgy próbálják fenntartani a barátságot és a kapcsolatukat, ahogy az egész kezdődött - emailben.

Tehát egy e-mailekben íródott levélnovelláról van szó. 

A megjelenés június 30-ra várható angolul, nem véletlenül - nagyjából akkorra jön ki, amikorra a Love, Victor, az új sorozat is várható a Hulun.

És hogy még egy fokkal jobb hír legyen: a Love, Creekwood (ez ugyanis a cím) bevételeit az írónő 100%-ban a Trevor Project támogatására fordítja. Ha esetleg valaki nem ismerné őket, Amerikában ez a vezető szervezet, ami az LMBTQ+ fiatalok jogaiért küzd, illetve rengeteget tesznek az elbújás, a coming out és az ebből fakadó bullying miatti öngyilkosság megelőzéséért is.

Nincsenek megjegyzések