Breaking News

Jön a Holdbéli krónikák harmadik része - Itt a Cress magyar fülszövege

Örömhír Marissa Meyer rajongóinak: végre érkezik magyarul is a Holdbéli krónikák sorozat harmadik része!




Mint ismeretes, a sorozat annak idején még az Alexandra Kiadónál jelent meg, de ott megbukott. Anno az első két részig jutottak, mielőtt az Alexandra elkaszálta a sorozatot. A Könyvmolyképző Kiadó végül szárnyai alá vette a kint masszívan sikeres YA szériát, és az elejéről kezdték el kiadni a könyveket, némi szöveggondozás és a kiegészítő novellák beépítése után. 

Így tehát a mostani, harmadik rész, a Cress az első olyan, ami korábban nem jelent meg sehol magyarul! 

A kiadó weboldalára most került fel a kötet, és bár megjelenési dátuma és magyar borítója egyelőre nincs, fülszövege már igen!

*
Még a jövőben is akadnak bajba jutott hölgyek…
királynő gonosz tervére. Azonban van egy aprócska bökkenő. Gyerekkora óta egy műholdba zárva él, netmonitorok társaságában. A rengeteg képernyő előtt töltött idő alatt Cress zseniális hackerré vált. Csakhogy parancs érkezett Levanától, miszerint keresse meg Cindert és az ő jóképű tettestársát.
Amikor Cinder, Thorne kapitány, Scarlet és Farkas Cress kiszabadítására irányuló merész küldetése félresiklik, a csapat szétválik. Cress végre kiszabadul, ám ezért súlyos árat kell fizetnie. Mindeközben Levana királynőt semmi sem állíthatja meg abban, hogy feleségül menjen Kai császárhoz. Lehet, hogy Cress, Scarlet és Cinder nem önként vállalkozott arra, hogy megmentse a világot, de talán egyedül ők képesek rá.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

1 megjegyzés:

  1. A második sor egészen zavarosan indul, szerintem lemaradt a mondat eleje :)

    VálaszTörlés