Breaking News

Leleplezték a legújabb Cormoran Strike regény borítóját

Szeptember közepén érkezik a J.K. Rowling álnéven írt legújabb regényének, a Cormoran Strike sorozatnak a következő kötete.




A borítót egy látványos videóban leplezték le. Íme:





A magyar kiadó, a Gabo így írt a kötetről:

Cormoran Strike magánnyomozó épp a családját látogatja meg Cornwallban, ahol egy nő keresi fel, hogy segítsen neki megtalálni édesanyját, Margot Bamborought, aki rejtélyes körülmények között tűnt el 1974-ben.

Strike sosem nyúlt döglött aktához, főleg nem olyanhoz, amely negyven éve megoldatlan. És bár kevés esély van arra, hogy a végére járhat, mégis elvállalja az ügyet, a számos másik mellé, amelyen partnerével, Robin Ellacott-tal dolgoznak. Robin éppen egy küzdelmes váláson megy keresztül, egy másik férfi is érdeklődik iránta, miközben a Strike iránt táplált érzéseivel is viaskodik.

Strike és Robin nyomozása Margot eltűnése után pokolian bonyolult üggyé alakul, tarot kártyákkal, egy pszichopata sorozatgyilkossal és megbízhatatlan szemtanúkkal. Mindketten megtanulják, hogy olykor a több évtizede megoldatlan ügyek is halálosak tudnak lenni.

Lélegzetelállító, labirintus-szerű eposz; a Troubled Blood a Cormoran Strike-sorozat ötödik és egyben a legizgalmasabb része.

Galbraith regényeit 46 nyelvre fordították le, és több millió példányban keltek el világszerte.

Nincsenek megjegyzések