Breaking News

Magyarul is érkezik a Cursed alapjául szolgáló könyv!

Már többször írtam nektek a Netflixre érkező Cursed című sorozatról, ami az Artúr mondakört dolgozza fel, viszont egy jó nagy csavarral: itt Artúr helyett a Tó hölgyéé a főszerep. 

Ha esetleg valaki lemaradt, itt tudja megnézni a sorozat előzetesét.

A könyv magyar megjelenéséről azonban egészen mostanáig nem tudtam semmit. Most viszont hozhatom a jó hírt: érkezik a kötet, a Libri Kiadó gondozásában!

Egyelőre nem előrendelhető, még csak előjegyezhető, de fülszövegünk és borítónk már van! (Bár a borító gyanús nekem, hiába van fent a honlapjukon, ezen biztosan módosítanak még, hiszen angol feliratok vannak rajta.)

És már a könyv árát is tudjuk, ami kissé borsos, 4999 - érdemes lesz izzítani a kuponokat, kedvezménypontokat.  



Fülszöveg:

Nimue számkivetettként nő fel. A fekete mágiával való kapcsolata miatt druida falujában rettegnek tőle, így a kétségbeesett lány el akar menekülni…

Azonban a vörös paladinok lemészárolják az egész falut, és Nimue élete örökre megváltozik. Haldokló anyja felszólítja, hogy vigye el az ősi kardot egy legendás varázslónak, így Nimue lesz népének egyetlen reménysége. Küldetése során aligha van ideje bosszút állni, mégis, a benne egyre növekvő erő miatt semmi másra nem tud gondolni.

Nimue szövetséget köt Arthurral, a jóképű zsoldossal, valamint Britannia menedéket kereső tündérnépeinek tagjaival. Megforgatja a kardot, amely az egyetlen, igaz királyt illeti, lekaszabolja a paladinokat és egy romlott uralkodó seregét is. Küzdelme során megpróbálja egyesíteni a tündérnépeket, igyekszik bosszút állni a családjáért, és felfedezni a sorsát övező titkot.

És talán egyvalami változtathatja meg a sorsot: az, ami a penge végén található.

Nincsenek megjegyzések