Breaking News

Már gőzerővel dolgoznak A szépség és a szörnyeteg Gaston-LeFou spin-off sorozatán!

Korábban már megírtam, hogy az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg spin-off sorozatot kap a Disney+-on, Gaston és Le Fou párosával a főszerepben. 




Luke Evans most egy interjúban beszélt az új szériáról, és minden eddiginél többet megtudhattunk belőle!

"Josh és én már A szépség és a szörnyeteg forgatása alatt is éreztük, hogy nagyon jól kijövünk egymással. Megnevettettük egymást, tiszteltük egymás tehetségét és jól éreztük magunkat. Már akkor is beszéltünk róla, hogy mit csinálhatnánk még, milyen projekteket találhatnánk. Éveken keresztül keresgéltünk, projekteket, ötleteket, forgatókönyveket, ötleteket, koncepciókat.
De már akkor is ott volt a bennünk a gondolat, hogy szeretnénk még Gastonnal és LeFou-val valamit, egy másik történetet. Így amikor végül megszületett az ötlet, megkerestünk tehetséges írókat, Josh-nak pedig volt egy nagyszerű ötlete - innentől pedig minden ment a maga útján. És amikor a Disney+ megvette az ötletet, mind nagyon izgatottak lettünk.
Most gőzerővel dolgozunk rajta. A második és a harmadik részt már megírták, és hallottunk néhány zenét is Alan Menkentől. Nagyon megtisztelő, hogy ő is velünk dolgozik, hogy ú írja a zenét, ez tényleg nagyon különleges, már önmagában is. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ilyen tehetséges emberekkel dolgozhatunk a történet életre keltésén, két imádott-gyűlölt szereplőről, de pont ettől izgalmas az egész. Sok kérdés van: hol fogjuk kezdeni? Mit fogunk elmesélni? Kik ezek az emberek? Amikor mesélünk róluk, hol állnak épp az életben? Tényleg szórakoztató kaland lesz."

Tényleg izgalmasnak hangzik az ötlet, és annyi már biztos, hogy tehetségben nincs hiány. Luke Evans, Josh Gad és Alan Menken? Én biztosan adok neki majd egy esélyt! (Még ha nem is igazán csípem Gastont.)

Nincsenek megjegyzések