Breaking News

Új befejezést forgatnak a Trónok harcához?

A We Got This Covered oldalon debütált egy igencsak meglepő, és valószínűleg nagyon megosztó hír: eszerint az HBO vezetősége fontolgatja, hogy újraforgassa a Trónok harca végét.




A Trónok harca hosszú évekig az egyik, ha nem a legsikeresebb sorozat volt a piacon - ezt az örökséget végül annyira hazavágta az utolsó évad, hogy a finálé első évfordulóján nem szerveztek nagyszabású újranézéseket a rajongók, sőt: még a koronavírusos-karanténos sorozatajánlókba se nagyon került be az egykori sikerszéria.

A WGTC-nek most bizonyos források - ugyanazok, akik korábban már valóra vált híreket árultak el nekik - most elárulták, hogy az HBO fontolgatja, hogy új minisorozatot forgat a Trónok harcához, ami a finálé után venné fel a sztori fonalát. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy igencsak kamuszagú dolgok is megjelentek már az oldalon, amikből azóta se lett semmi.)

Tehát az új lezárás tulajdonképpen nem változtatná meg az utolsó évad eseményeit, hanem továbbfűzné őket. Erre egyébként tér van bőven, hiszen gyakorlatilag minden Stark gyerek szálán lehet még mit követni: Bran udvarának indulását igencsak kutyafuttában ismerjük meg; Sansát megkoronázták ugyan, de nem tudjuk, milyen királynő válik belőle és hogyan alakul az újra független Észak sorsa; Arya elindult az ismeretlenbe, itt aztán lehetőségek tárháza adott és persze ott van még Jon, aki elment a Vadakkal. 

A csavar viszont, hogy a hír szerint az HBO abban reménykedik, hogy a két nagy sztáruk, Kit Harington és Emilia Clarke is visszatérnek a minisorozatra. Utóbbi pedig elég meglepő, hiszen elvileg Dany meghalt a széria végén - bár sok teória van arról, hogy valójában megmenekül, ezért viszi magával Drogon.

Mit gondoltok?

Nincsenek megjegyzések