Breaking News

Alice Cullen története kisfilmekben

Habár többek között a Cullen család visszatekintős jelenetei miatt éreztem túlírtnak a Midnight Sunt, azt mindenesetre eszembe juttatta, mennyire érdekelnek engem a Twilight mellékszereplőinek történetei.

Az egyik legizgalmasabb közülük számomra Alice története, valószínűleg azért is, mert amellett, hogy igen összetett, tele rejtélyekkel és csavarokkal, Alice az egyik kedvenc szereplőm.





Kifejezetten vicces, hogy most néztem csak meg egy sor kisfilmet, ami a Twilight mellé készült. Még a pályázat kiírása is emlékszem régről, meg arra is, hogy kijöttek a kisfilmek - de akkor annyira a fejemben voltak a hivatalos színészek, hogy nem tudtam összeegyeztetni a kettőt.

Most viszont véletlenül szembejött velem az egyik Alice videó, és instans szerelem!

Úgyhogy gyorsan többet is végignéztem, és rájöttem, Alice múltját nagyon szépen végigviszik. A forgatókönyvet ugyan nem Stephenie Meyer írta, viszont a videók alapja minden esetében a Twilight útikalauz, így ha nem is 100%-ban, de hitelesek.

Ezt a három videót szeretném most megosztani veletek, utólagos engedelmetekkel nem időrendi sorrendben - előrevettem ugyanis a kedvencemet.

Ilyen sorrendben találjátok őket a posztban, ha nem akarjátok a kedvencemmel kezdeni, akkor ez alapján be tudjátok lőni a sorrendet. Szintén fontos, hogy ezeket különálló alkotások, mindegyik kisfilmért más felelt, így mások a színészek és a hangulat is.

  1. Alice és Jasper első találkozása
  2. Alice az elmegyógyintézetben (és Alice családi háttere)
  3. Alice átalakulása (az átalakító vámpír szemszögéből, Jamesszel és Victoriával)



Nincsenek megjegyzések