Breaking News

Új, szinkronos előzetest kapott a Mulan

Korábban már megírtam, hogy végül a magyarországi mozikba érkezik a Mulan élőszereplős változata, egészen pontosan szeptember 10-től nézhetjük majd. 

Közben érkezett egy újabb előzetes, ami nem túl meglepő, nyilván a sok hónapos kihagyás után elő kellett rukkolniuk valami kis emlékeztetővel.

Láthatóan jól megtervezték a dolgot, ugyanis az előzetes rögtön szinkronnal is debütált:
A Mulan nagyívű kalandfilm egy félelmet nem ismerő fiatal nőről, aki férfinak álcázza magát, hogy csatasorba állhasson a kínát fenyegető északi betörők ellen. A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.
A húsz évvel ezelőtt bemutatott animációs változatot egy Oscar-díjra és két Golden Globe-ra jelölték. A legendás hős története Kína egyik legkedveltebb mondája, és ma is része a tananyagnak a kínai iskolákban. Egy egész évet felölelő, világszéles szereplőválogatás után Liu Yifei (A tiltott királyság) kapta meg Hua Mulan szerepét. Partnerei többek között Donnie Yen, Jason Scott Lee, Tzi Ma valamint Gong Li és Jet Li lesznek, a film rendezője Niki Caro (A bálnalovas).

Nincsenek megjegyzések