Breaking News

Itt a Poldark folytatásának magyar fülszövege és borítója!

A Poldark folytatását sokan várták, a sikeres sorozat után nem is meglepő, hogy könyvben olvasnák az emberek.

A második rész, a Demelza pedig hamarosan érkezik is. Ugyan pontos megjelenési dátumunk még nincs, de magyar fülszövegünk és borítónk már igen!


*

Winston Graham közkedvelt Poldark sorozatának elbűvölő második regényében egy nyomorgó bányász lánya, Demelza Carne, akit Ross Poldark egy vásártéri verekedésből mentett ki, immár a férfi boldog hitvese. E viharos esztendők eseményei azonban próbára teszik házasságukat és szerelmüket. Amíg Ross ádáz harcba bocsátkozik a bányásztelepülések jogaiért, Demelza erejét megfeszítve igyekszik alkalmazkodni a vidéki úriemberek (köztük a férje) életmódjához, emiatt pedig egyre furcsább és kínosabb helyzetekbe keveredik. Miután olyan szerencsétlenség következik be, ami Ross és a befolyásos George Warleggan közötti hosszas viszálykodás magvait hinti el, vajon az asszonynak sikerül-e áthidalnia otthoni nézeteltéréseiket, vagy azok végleg megfosztják őt és élete párját a boldogságtól?

A Demelza a tizennyolcadik századi Cornwall lélegzetelállító díszletei között ragadja magával az olvasókat minden idők egyik legcsodálatosabb szerelmi történetébe.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések