Breaking News

Tanulható a boldogság művészete? - Ez a Hygge szerelem!

Az Arany Pöttyös sorozatban egyre több jó chick-lit történet jelenik meg, most pedig már egy újabbról tudunk.

A kötet címe Hygge szerelem, úgyhogy egyszerre számíthatunk a hygge életérzésre és chick-lit sztorira.

És végre itt a magyar borító is!




A fülszöveg:

A hygge tökéletes receptje idén ősszel: készíts egy forró csokoládét, burkolózz be egy takaróba, és olvasd ezt a szívmelengető könyvet.
Idén ősszel rosszul állnak a dolgok Yulethorpe-ban. Hideg van, esik az eső, és vigasztalanul szürke az ég. Az utolsó üzlet a főutcán – egy bájos kis játékbolt – épp most csukta be örökre az ajtaját. És ekkor megérkezik Clara Kristensen.
Clara nem nézheti tétlenül, hogy ez a szép kisváros elveszítse a szívét, úgyhogy nekigyürkőzik, és munkához lát. A dolgok jól alakulnak, amíg Joe, a tulajdonos fia vissza nem tér Yulethorpe-ba, hogy kiderítse, mi zajlik a családi vállalkozásban. Joe Fontos és Elfoglalt Ember a Cityben, és teljesen meg van róla győződve, hogy Clara valami rosszban sántikál.
Clara be akarja bizonyítani Joe-nak, hogy az élet jobb is lehet, úgyhogy felvállalja az újabb kihívást: képes-e segíteni egy munkamániás emberen, aki hajnali háromkor még e-mailekre válaszol? Képes-e rá Joe, hogy megtanulja értékelni a lassúbb, boldogabb, hygge dolgokat az életben… és esetleg még szerelmes is lehet?
Rosie Blake csodásan mulatságos – Heat; Egyszerűen kitűnő – Fabulous Magazine; Kacagtató – Hello

Nincsenek megjegyzések