Breaking News

A Két lépés távolság sztárja lesz a Vajon ​létezik szerelem első látásra? adaptációjának főszereplője!

Korábban már volt róla szó, hogy film készül Jennifer E. Smith Vajon létezik szerelem első látásra? című könyvéből - akkor már a főszereplőket is megtalálták, úgy volt, hogy Hailee Steinfeld és Robert Sheehan lesznek azok.

Viszont a projekt elhalt, de úgy tűnik, csak egy időre.




Most ugyanis bejelentették, hogy sínen van a dolog, az új női főszereplő pedig nem más lesz, mint a Két lépés távolság és az UnPregnant adaptációk sztárja, Haley Lu Richardson.

Az is nagyon kecsegtető, hogy a filmen A fiúknak, akiket valaha szerettem stábja dolgozik, a rendező pedig a PBS-nek Kisasszonyok minisorozatot készítő Vanessa Caswill lesz.

Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy eljött Jennifer E. Smith ideje, ugyanis egy másik könyvéből is dolgoznak az adaptáción, abban Jordan Fisher lesz a főszereplő.


Nekem az írónő könyvei közül a Vajon létezik szerelem első látásra? a kedvencem, úgyhogy ennek a hírnek nagyon örülök, még ha sajnálom is, hogy az eredeti szereposztást buktuk, mert nagyon vártam a Sheehan-Steinfeld felállást, mivel mindkettőjüket nagyon szeretem.

Fülszöveg:


Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?
A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott.
Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.
A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.





Forrás

Nincsenek megjegyzések