Breaking News

Íme a Magnusról és Alecről szóló regény, a The Red Scrolls of Magic magyar borítói!

Felkerült végre az első Magnus regény magyar borítója a Könyvmolyképző oldalára!

Ha esetleg valaki lemaradt: Cassandra Clare úgy döntött, újabb sorozatot indít az Árnyvadászok világában, ám ezúttal nem egyedül írja a regényeket. A Magnusról és Alecről szóló trilógia társszerzője a már magyar olvasóknak is ismerős Wesley Cho, akinek a könyveivel az Agave Kiadónál találkozhattatok.



A The Eldest Curses trilógia magyarul A legősibb átkok címet kapta, az első rész, a The Red Scrolls of Magic A mágia vörös tekercsei címen érkezik majd hozzánk. A fordító továbbra is Kamper Gergely.

A kötet többféle kiadásban érkezik: lesz puha, kemény és exkluzív kiadás is, utóbbiban az egyik extra kap majd helyet a kinti plusz írások közül. 

A magyar kiadás végül az újabb borítóváltozatot kapta, ami jobban passzol az eddigi Árnyvadász kötetekhez. Ha esetleg valaki lemaradt, a két borítóváltozatot ide kattintva nézheti meg, itt pedig egy borítóelemzést találtok az eredeti borítóról.

A magyar borító:




A különleges kiadáson helyet kapott egy a tartalmat jelző csillag:




A fülszöveg:

*
A New York Times-bestsellereiről nevezetes Cassandra Clare és a díjnyertes Wesley Chu tollából érkező új sorozatban Magnus Bane boszorkánymester és Alec Lightwood együtt utazzák be a világot a Végzet Háborúja után. A mágia vörös tekercsei árnyvadászregény.
Magnus Bane csak egy jó kis vakációra vágyott – pazar európai körutazásra Alec Lightwooddal, az árnyvadásszal, akivel csodák csodája, végre együtt vannak. Csakhogy jóformán meg sem érkeznek Párizsba, amikor előkerül egy régi barát, és híreket hoz egy Karmazsin Kéz nevű démonimádó szektáról. Egy szektáról, amit minden jel szerint Magnus alapított. Réges-régen. Viccből.
Magnus és Alec Európán át veszi üldözőbe a Karmazsin Kezet és titokzatos vezetőjét, mielőtt a szekta még nagyobb kárt okozna. Ha nem lenne elég baj, hogy a romantikus vakációnak lőttek, lépten-nyomon démonokba ütköznek, és már azt sem tudni, ki a barát, ki az ellenség. Miközben az igazság után kutatva egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, Magnusnak és Alecnek jobban meg kell bíznia egymásban, mint valaha – akkor is, ha így rég rejtegetett titkok kerülnek a felszínre.

1 megjegyzés:

  1. Az exkluzív tartalom az Magnus levele Alechez, van róla esetleg egy magyar fordításod?

    VálaszTörlés