Breaking News

Elkezdődött a Gossip Girl reboot forgatása

Az HBO Max korábban bejelentette, hogy a Gossip Girl reboot 2021-ben érkezhet csak, a korábbi 2020-as hírekkel szemben, ugyanis a koronavírus járvány miatt az ő munkálataikat is csúsztatni kellett. Eredetileg márciusban kezdődött volna a forgatás.

A forgatás viszont elkezdődött - jelentette be a Just Jared. És fotót is kaptunk a forgatásról:A showra visszatérnek az eredeti sorozat kreátorai, Josh Schwartz és Stephanie Savage - igaz, csak executive producerként. 

Az új szériát Joshua Safran írja, aki szerint ez az eredeti széria "kiegészítése" lesz. A THR szerint: "Nyolc évvel az eredeti weboldal elsötétülése után New York-i magániskolás tinik egy újabb generációja ismerheti meg Gossip Girl hatalmát. A sorozat azzal foglalkozik majd, hogyan változott meg a közösségi média és maga New York az eredeti sorozat óta eltelt években."

Ahogy Safran nyilatkozott: "New York elitje új külsőt kapott, az ötlet az, hogy megmutassuk, hogyan változik a társaság folyamatosan. Hogyan változott a világ, hogyan változott a közösségi média és mindezek hatásai?"


Nincsenek megjegyzések