Breaking News

Itt az első videórészlet a Bridgerton család Netflix sorozatból!

Legutóbb akkor írtam a Bridgerton család sorozatról, amikor egy sor jelenetfotót kaptunk belőle - de nem is kellett sokat várnunk egy újabb csemegére.

De mielőtt ebbe belemászunk, egy kis ismétlés, hátha valaki lemaradt. 

Julia Quinn regényfolyamából a Netflix készít adaptációt. A szereplőkről most nem írnék bővebben, de Shonda Rhimes felel a sorozatért, Lady Whistledown hangja pedig nem más lesz, mint Julie Andrews!

Ráadásul szinte hihetetlen, milyen hamar jön a sorozat, igazi karácsonyi ajándék lesz: december 25-én debütál majd a Netflixen! 



Aki esetleg még nem ismerné: A Bridgerton család egy történelmi romantikus sorozat, azok között viszont egészen kiugróan jó. A Jane Austen korabeli Angliában játszódik, és egy nyolcgyerekes család gyerekeinek történetét meséli el, minden rész egy gyerek története. Gyönyörűen megjelenik benne az akkori társadalom minden bája és hibája, a nagycsaládok szépsége és Julia Quinn képes arra, amire nem sok történelmi romantikus szerző: elképesztő humorral tálalja mindezt. Szóval a Bridgerton könyvek nem csak romantikusak (azok!), hanem viccesek is, így pedig elképesztően szórakoztatóak. (És az egyik álompasim meg az egyik kedvenc romantikus párosom ebből a sorozatból van, csak mondom.)

A múltkori jelenetfotók után egy kis videós részletet kapunk, ami igazából egy beharangozó - ugyanis nagyon úgy tűnik, holnap érkezik az első előzetes a sorozathoz!

Addig is nézzük meg a néhány másodperces beharangozót, ami némi ízelítőt már nyújt - például láthatjuk végre, hogyan fest majd a sorozatban Lady Whistledown lapja, az előzetest ugyanis stílusosan ennek kézbesítésével harangozzák be.


Nincsenek megjegyzések