Breaking News

KÜLFÖLDI BORÍTÓK - Rosie Blake: Hygge ​szerelem {Nyereményjáték}

Újabb könyv borítóit vesszük most sorra, ráadásul most egy blogturné keretében, úgyhogy lent megnézhetitek azt is, milyen állomásokon járt még a könyv - és azokon az oldalakon már értekéseket is olvashattok a könyvről.

Mi viszont most a különböző borítókról beszélünk, amik a Hygge szerelemhez készültek.

Csapjunk is bele!

A hazai kiadó, a Könyvmolyképző az eredeti borítót vette át:



Összességében elmondható a mindenféle Hygge szerelem borítóról, hogy többségében ehhez a grafikus megoldáshoz nyúltak, és nem terveztek ezektől nagyon eltérő borítókat.

A legközelebb az eredetihez az egyik olasz borító áll, itt tulajdonképpen az alapszínt változtatták meg:



Színében az eredetihez a hangoskönyvhöz készült borító áll viszonylag közel, ezekkel a meleg árnyalatokkal, igaz, ez inkább narancsba hajlik, és ezzel együtt sokkal hangsúlyosabbak benne az őszi jegyek:



Stílusra a francia, a német és a bolgár borítók nagyon hasonlóak. Színvilágukban és a konkrét elemekben nem egyformák persze, de stílusban azért igen. És egyébként a teáskancsó visszatérő elem a borítókon.





A Hygge másik olasz borítója az egyetlen, ami kicsit más stílusú. Ez is rajzolt borító, viszont már van rajta női alak, igaz, eléggé elnagyolt. Emellé pedig azért odakerült a fotel és egy puha takaró, és a gyertyák meg a forró ital sem maradhatott el.




A könyv fülszövege:

A hygge tökéletes receptje idén ősszel: készíts egy forró csokoládét, burkolózz be egy takaróba, és olvasd ezt a szívmelengető könyvet.
Idén ősszel rosszul állnak a dolgok Yulethorpe-ban. Hideg van, esik az eső, és vigasztalanul szürke az ég. Az utolsó üzlet a főutcán – egy bájos kis játékbolt – épp most csukta be örökre az ajtaját. És ekkor megérkezik Clara Kristensen.
Clara nem nézheti tétlenül, hogy ez a szép kisváros elveszítse a szívét, úgyhogy nekigyürkőzik, és munkához lát. A dolgok jól alakulnak, amíg Joe, a tulajdonos fia vissza nem tér Yulethorpe-ba, hogy kiderítse, mi zajlik a családi vállalkozásban. Joe Fontos és Elfoglalt Ember a Cityben, és teljesen meg van róla győződve, hogy Clara valami rosszban sántikál.
Clara be akarja bizonyítani Joe-nak, hogy az élet jobb is lehet, úgyhogy felvállalja az újabb kihívást: képes-e segíteni egy munkamániás emberen, aki hajnali háromkor még e-mailekre válaszol? Képes-e rá Joe, hogy megtanulja értékelni a lassúbb, boldogabb, hygge dolgokat az életben… és esetleg még szerelmes is lehet?
Rosie Blake csodásan mulatságos – Heat; Egyszerűen kitűnő – Fabulous Magazine; Kacagtató – Hello




A blogturnéról





A Könyvmolyképző Kiadó idén év végén egy csodás, a hygge életérzést feldolgozó regénnyel örvendeztet meg bennünket. Rosie Blake igazán hangulatos és bájos, vidéki Angliában játszódó története remek kikapcsolódást nyújthat a téli szünetre és az ünnepekre, amellett, hogy nagyszerűen átadja a híres dán életstílus lényegét. Tartsatok velünk, ha kíváncsiak vagytok, bloggereink mit gondolnak róla!


Nyereményjáték


A játékunkhoz összekevertük néhány, Magyarországon is népszerű életmódkönyv-szerző nevének betűit. Ahhoz, hogy részt vehessetek a sorsolásban, nincs más dolgotok, mint kitalálni, kire gondolhattunk, és a megfejtést beírni a Rafflecopter dobozba (esetleg a könyvének címével együtt, de ez nem kötelező).

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

AAAAJ KNRPTTZ


a Rafflecopter giveaway


A blogturné állomásai


11.18. Readinspo
11.19. Readinspo extra (idézetek)
11.21. Csak olvass!
11.23. Betonka szerint a világ...
11.25. A Szofisztikált Macska
11.27. Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések