Breaking News

Bridgerton rajongói oldalak már tudni vélik, ki lesz Edwina a 2. évadban




Nem is olyan régen írtam róla, hogy megtalálták a Bridgerton család második évadának új főszereplőjét! Kate-et az indiai származású színésznő, Simone Ashley alakíthatja majd.

Most már természetesen mindenki azt várja nagy izgalommal, ki alakítja majd a húgát, Edwinát, akinek szintén fontos szerep jut a történetben. 

Az már biztos, hogy a testvérpár származása és külső jegyei némileg máshogy alakulnak majd, mint a regényekben. A második Bridgerton könyvben a társaságba frissen bevezetett Edwina a szezon sztárja. Törékeny alkatával, angyalian szőke hajával mindenkit elbűvöl. Mellette a jóval érettebb, kissé szigorúbb és átlagosabb külsejű, barna hajú Kate labdába sem rúg - bár persze később azért az ő szépségére is felfigyel a párja. 

Mivel Edwina és Kate féltestvérek, még akár lehetne szó arról, hogy csupán Kate az indiai származású, így még nagyobb is lehetne a kontraszt a két testvér között. Viszont azt már tudjuk, hogy Kate Sheffield helyett Kate Sharma lesz, tehát az apuka az indiai származású. Innentől pedig evidens, hogy Edwina is indiai legyen, úgyhogy azok, akik egy porcelánbőrű szőkeségre számítanak, jó, ha felkészülnek.

A Bridgerton rajongók természetesen rettentő szemfülesek, most is folyamatosan nyomoznak a szereplőgárda és a stáb közösségi oldalain, hátha sikerül kinyomozniuk valamit. 

Most éppen tudni vélik, ki alakíthatja majd Edwinát. 

Manpreet Bambra szerepelt már Netflix érdekeltségbe tartozó sorozatban, a Free Rein-ben. A Bridgerton rajongók kutatásai szerint pedig követi Twitteren az Anthonyt alakító színészt, valamint a Bridgerton lovas koordinátorát.

Ez persze még nem jelent semmit, de gondoltam, megosztom veletek ezt a kis érdekes pletykát, ami a rajongók körében terjed.

Ti el tudnátok képzelni a szerepre?





Nincsenek megjegyzések