Breaking News

Ismét csúszik a Halál a Níluson adaptáció premierje

Már megírtam korábban, hogy ismét csúszik a Halál a Níluson premierje - azért ismét, mert először az októberre belőtt időpont helyett december 17. lett volna a magyar bemutató ideje, majd a koronavírus miatt a decemberi premiert is csúsztatták. Majd decemberben megint, amikor idén szeptemberre tették az új premiert.

És most ismét.




A Disney tegnap teljesen átrendezte a premierdátumait, ennek pedig része volt a Halál a Níluson premieridőpontjának változtatása is.

Az új premier 2022. február 11.

A Poirot-t alakító Kenneth Branagh mellett szerepel majd a filmben az Oscar-jelölt Annette Bening, Russell Brand, a Victoria & Abdul sztárja, Ali Fazal, a Wonder Womanből Gal Gadot, a Trónok harcából Rose Leslie, a Szólíts a nevedenből Armie Hammer, a Fekete párducból Letitia Wright és a Sex Educationből Emma Mackey!

A könyv fülszövege:

Ki irigyelhette szépségét, gazdagságát, boldogságát? Mindenki. Kinék lehetett több-kevesebb oka a gyilkosság – sőt gyilkosságsorozat elkövetésére? A hajón szinte mindenkinek. S ha már Ergyiptomban, régészeti leletek felkeresésére indult útnak gazdag utasaival a hajó, a „véletlenül” fedélzetén tartózkodó Poirot is régészeti módszerekkel kezd a bűntény felderítéséhez: először minden zavaró, fölösleges elemet eltávolít, aztán minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy az a gyilkos, akire (természetesen) a legkevésbé sem gyanakodhatunk.

Nincsenek megjegyzések