Breaking News

Mi lett volna, ha nem Aladdin lesz a dzsinn gazdája? - Íme az Aladdin, kicsit másként

A Mi lett volna, ha..., vagyis hivatalos nevén a Sorsfordító történetek sorozatból még csak egy könyvet olvastam, azt viszont nagyon szerettem. És őszintén szólva az ötlettel megvettek kilóra. A Disney meséit nagyjából mindenki ismeri, és felnőtt fejjel sokszor kérdőjelezünk meg bennük dolgokat, akár a karaktereket, akár a cselekvéseiket illetően.

Viszont ez a sorozat tökéletes lehetőséget biztosít ahhoz, hogy kicsit jobban kibontsák a sztorit, kicsit modernebbé varázsolják őket, még erősebb főszereplőkkel, még több konfliktussal és izgalommal, és fokkal idősebb olvasóközönségnek. 

Szóval én vevő vagyok rá, és az Aladdinra is az leszek.

Az Egy új élmény ugyanis a sorozat következő kötete, egy elképesztően gyönyörű borítóval.

A jelenlegi információk szerint április végére várhatjuk a megjelenést. 

Bejegyzésajánló





Fülszöveg:

Mi lett volna, ha nem Aladdin lesz a dzsinn gazdája?

Aladdin egy csavargó. Megannyi sorstársához hasonlóan, mindig csupán még egy újabb napot próbál túlélni az elszegényedett Agrabah-ban. Jázmin egy hercegnő, aki épp házasságra készül lépni kijelölt vőlegényével. Semmit sem akar jobban, mint elkerülni a rá kiszabott sorsot, hogy megláthassa, mi rejlik a palota falain kívül. Amint azonban a Szultán legbizalmasabb tanácsadója, Jafar hirtelen hatalomra tör, minden megváltozik. Egy ősi lámpa segítségével Jafar a varázslat törvényeit megtörve képessé válik a szerelmet és halál uralására. Hamarosan nagy feladat vár Aladdinra és a hercegnői címtől megfosztott Jázminra: ők vezetik majd Agrabah népét a királyság szétszakításával fenyegetőző, hataloméhes uralkodó elleni lázadásban. Ez nem az a történet, amit már oly jól ismersz. Ez a történet a hatalomról, a forradalmárokról, és a szerelemről szól. És arról, hogyan képes mindent megváltoztatni egyetlen pillanat.

Nincsenek megjegyzések