Breaking News

Jön a Hat varjú várva várt folytatása - Itt a Crooked Kingdom fülszövege és magyar borítója!

A kiadó eddigi válaszai alapján az Árnyék és csont premierje környékére időzítik a Hat varjú sorozat második részének megjelenését.

A Crooked Kingdom - csakúgy, mint az első kötet - kétféle kiadásban érkezik, Vörös Pöttyös és Hard Selection kötetként is megjelenik. Ma pedig mindkettő felkerült a kiadó oldalára. 

A két borító:





A fülszöveg:

*

Kaz Brekker és csapata rendkívül merész küldetést hajtott végre, még maguk sem hitték, hogy épségben megúszhatják. Ám a busa jutalom felmarkolása helyett most ismét az életükért kell megküzdeniük. Árulást szenvedtek és meggyengültek, erőforrásaik kimerültek, így a csapat elveszítette minden szövetségesét, sőt reményét is. A világ minden szegletéből hatalmas erők csapnak le Ketterdamra, hogy megszerezzék a jurdaparem nevű veszedelmes szer titkát. Régi riválisok és új ellenségek bukkannak fel, hogy próbára tegyék Kaz csavaros eszét és a csapat törékeny hűségét. Háborúra kerül sor a város sötét, kanyargós utcáin – bosszúért és megváltásért vívott harc, amely eldönti a Grisa-világ sorsát.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések