Breaking News

Nem tér vissza A Bridgerton család 2. évadára Regé-Jean Page




Bevallom, első körben azt hittem, áprilisi tréfáról van szó, de bizony, igaz. Egyrészt a hír mai, másrészt megbízható oldalak hozták le (például a Deadline), harmadrészt maga Lady Whistledown is bejelentette.

Az eddigi hírekkel ellentétben nem tér vissza a sorozat második évadára az első évad egyik főszereplője, a herceget, vagyis Simont alakító Regé-Jean Page.

A hivatalos indoklás szerint csak egy évadra szólt a szerződése, és eredetileg is ez volt a terv. Én viszont nagyon szomorú vagyok, mert Simon végig fontos tagja volt a családnak, többek között a negyedik kötetben, amikor kiállt... tudjukki mellett, illetve a pall mall játékot is előre gyászolom. Ugyan mindenképp folytatom a sorozatot, mert nem csak miatta néztem, és kedvelem a többi szereplőt is, plusz a sztorit - azért nem lesz ugyanolyan az első évados férfi főszereplő elvesztésével.

Lady Whistledown bejelentése:



Nyálas olvasó,

míg minden szempár Lord Anthony Bridgerton küldetésére koncentrál, hogy megtalálja a vikomtessét, búcsút kell intenünk Regé-Jean Page-nek, aki oly diadalmasan alakított Hastings hercegét. Hiányozni fog Simon a képernyőkről, de mindig is tagja lesz a Bridgerton családnak. Daphne továbbra is elhivatott feleség és testvér marad, segít a bátyjának megtalálni a helyét a társasági szezonban - további intrikák és románcok várhatóak a jövőben.

Méltóságos üdvözlettel:
Lady Whistledown


Bejegyzésajánló


FRISS!
 
Regé-Jean Page maga is búcsúzik, Instagram bejegyzésben.

Ahogy írja: 

Egy életre szóló utazás. 

Hihetetlen öröm és megtiszteltetés volt, hogy én lehette a Hercegetek. Hogy csatlakozhattam ehhez a családhoz, nem csak a képernyőkön, hanem azon kívül is. A hihetetlen kreatív és nagyszerű szereplőgárdánk, stábunk és a lelkes rajongók - mind felülmúlta a legvadabb elképzeléseimet is. A szeretet igazi és csak tovább fog nőni ❤️❤️❤️💫




Az Instagram poszt alatt szeretetét fejezte ki a Shondaland oldal, több Netflix profil, a hivatalos Bridgerton család Instagram profil is.

Nincsenek megjegyzések