Breaking News

Befutott a Jóbarátok Reunion rendes előzetese is!



Néhány napja HBO Max ma robbantotta a bombát, és egy igencsak gonosz teaser formájában megosztotta a hírt, hogy május 27-én - a régi Jóbarátok premierekhez híven csütörtökön - érkezik a várva várt Reunion.

Ezzel együtt közzétették a vendégszereplők listáját is, ami egészen elképesztő. Vannak olyan színészek, akikkel találkozhattunk a sorozatban, mint például Tom Selleck - de egy sor Jóbarátokhoz nem köthető sztár is szerepet vállalt, mint például Lady Gaga, Kit Harington vagy épp a BTS! Mivel az egész show a nosztalgiára lesz felhúzva, van egy olyan sanda gyanúm, hogy a hírességek arról mesélnek majd, ők hogy emlékeznek a Jóbarátokra, az ő életükben milyen szerepet töltött be a széria.

A lista:




Természetesen visszatér a sorozat hat sztárja Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer lesz, akikkel az ikonikus helyszínen forgattak újra!

És most ezek mellett az infók mellett, és a beharangozó teaser után itt egy plakát és a rendes előzetes is! (És igen, megkönnyeztem, vállalom.)




Nincsenek megjegyzések