Breaking News

Elkaszálta a Netflix a a Baker Street-i vagányokat




Én is többször írtam a Baker Street-i vagányok című Netflix sorozatról, ami a Sherlock sztori egy egészen újszerű megközelítése-feldolgozása.

A főszereplők ebben a sorozatban ugyanis a Baker Street-i vagányok, vagyis azok a kvázi utcagyerekek, akik Sherlock-nak mindenféle infót derítettek ki azzal, hogy füleltek és az utcán.

A Netflix adaptációjában Tom Bidwell creator újragondolja ezt a csapatot: némileg idősebbek, már tinik, emellett nem csak információkat gyűjtenek, hanem próbálják megakadályozni, hogy sötét mágiával elpusztítsák Londont.

Ahogy a Netflix írja:

Ismerd meg a Baker Street vagányait: Bea, Jessie, Billy, Spike és Leo. Csatlakozz a szedett-vedett csapatukhoz, miközben felfedezik a viktoriánus London ördögi és titokzatos alvilágát a baljós Dr. Watson és titokzatos partnere, Sherlock Holmes oldalán.


Bevallom, én még csak az első két részig jutottam, de lehet, hogy nem is megyek tovább.

Ugyanis a Netflix bejelentette, hogy nem készül folytatás a sorozathoz. Hiába landolt a Netflix TOP10-es listáját a 8 részes széria, hiába teljesített relatíve jól még A Sólyom és a Tél katonája sorozathoz képest is, úgy tűnik, akkora siker mégsem volt, vagy legalábbis többe került, mint hogy a Netflix vállalja a második évadot.

Nincsenek megjegyzések