Breaking News

Itt az első pillantás néhány új Marvel filmre




Az utóbbi időben a Marvel háza táján a Disney+ sorozatokon volt a hangsúly, és azért valljuk, nem semmi, amit elértek ezen a téren.

Viszont a mozifilmjeik így kicsit a háttérbe szorultak, valószínűleg ezt akarják orvosolni kicsit a most kiadott több mint 3 perces, igazán hatásos videóval, de leginkább arról lehet szó, hogy így reagálják le a mozik friss nyitását, és teszik le a voksukat amellett, hogy mozizni jó.

A videó a Marvel Studio Celebrates Movies, vagyis a Marvel a mozifilmeket ünnepli címet viseli, és ahogy az lenni szokott, ügyesen játszik a rajongók érzéseivel. 

Az eleje egy hatásos felvezetés, mindenféle visszatekintéssel az eddigi filmekből, szuper narrációval - a tetőpont egyértelműen az, amikor kapunk egy kis részletet abból, milyenek voltak a reakciók az Endgame nagyjelenete alatt a moziban. Ráadásul Stan Lee narrációja hallható benne, ami már önmagában könnyeket csal a rajongók szemébe.




Ezután átváltunk a jövőre, arra, hogy mi vár még ránk a mozikban.

A videóban megkapjuk az első részletet az Örökkévalók filmből, kapunk részleteket a Fekete özvegyből és a Shang-Chi filmből, ezután pedig főcímeket a következő készülő projektekből: az Pókemberből, a Hangyából, Doctor Strange-ből, Thorból, Galaxis őrzőiből és a Fekete párducból, illetve a The Marvels-ből, mindegyiknél láthatunk premier dátumot is. Ó, és újra megerősítették, hogy készül a Fantasztikus Négyes is! (Plusz nagyon okos, mert ez rögtön a 4. fázisra is utal.)

Remek ötlet volt, nagyon jó így egyben látni a következő filmeket és hát... alig győzöm kivárni!


Nincsenek megjegyzések