Breaking News

Új ifjúsági képregény jön magyarul a Nimona szerzőjétől - amiből adaptáció is készül!

Korábban már írtam róla, hogy az HBO Max éppen azon dolgozik, hogy animációs sorozatot készítsen a Boom! Studios Lumberjanes képregény-sorozatából!

A díjnyertes képregény-sorozat készítői Noelle Stevenson, Shannon Watters, Grace Ellis és Brooklyn A. Allen. A történet öt lány történetét meséli el, akik a nyarat egy táborban töltik, az ottani táborozókat pedig csak Lumberjane cserkészekként ismerik. 

Mint kiderült, a Ciceró ennek a könyvnek a jogaira is lecsapott, és a Nimona után ezt is hozzák magyarul, Cserkeszterek címen. A megjelenés június 4-re várható.

A könyvben ide kattintva bele is lapozhatunk.

Fülszöveg:

A Miss Quinzella Thiskwin Penniquiquil Thistle Crumpet tábor (belevaló hölgyfélék számára) olyan dolgokat rejt, amik nem azok, amiknek látszanak. Háromszemű rókák, titkos barlangok és anagrammák bukkannak fel. Szerencsére Jo, April, Mal, Molly és Ripley, az öt rátermett, tűzrőlpattant jó barát eltökélte, hogy fantasztikus nyarat tölt együtt… és nem hagyják, hogy egy mágikus küldetés vagy egy csomó természetfeletti lény az útjukba álljon! A rejtély egyre terebélyesebb és minden itt kezdődik.

A New York Times bestseller képregénysorozat első kötete! Írói a csodálatos sztárképregényes, Noelle Stevenson (Nimona, Kalandra fel™) és a zseniális újonc, Grace Ellis, rajzolója pedig a rendkívül tehetséges Brooklyn Allen.

A Cserkeszterek 2015-ben Eisner-díjat nyert legjobb új sorozat és legjobb tiniképregény kategóriákban.

Nincsenek megjegyzések