Breaking News

Új kiadót indít a 21. század!

A 21. Század Kiadóról nehéz rosszat mondani. A könyveik elképesztően gyönyörűek és látszik, hogy gondosan válogatnak. Ráadásul a Könyvfesztiválok és Könyvhetek alkalmával a standjaik is magukért beszélnek: azt a különleges polcos Könyvfesztivál standot sosem felejtem, az ajándék könyves csokikat azóta is őrizgetem (igen, nem tudtam rávenni magam, hogy megegyem őket), és a könyves kerékpár is szuper ötlet.

Tegnap pedig bejelentették, hogy testvérkiadót alapítottak: a Next21 a 21. század szépirodalmibb válogatás után a szórakoztató irodalmat helyezi a középpontba, így ezen a vonalan könnyedebb regényeket találunk már. 




Ahogy írják:

Minden helyzetben van tovább. Ha valami jó és sikeres, azt is lehet még továbbfejleszteni. Nemrég alakult testvérkiadónk, a Next21 Kiadó abba az irányba nyit, hogy az olvasók továbbléphessenek az élmények terén, még többet szórakozhassanak.

A Next21 Kiadó kötetei a 21. Század Kiadótól megszokott minőségben jelennek meg: magas tartalmi színvonalon, igényes küllemmel. A kiadói csapat is ugyanaz a szellemi műhely, ahol eddigi könyveink születtek. Mi tehát ezentúl is csak értetek, vagyis az olvasókért dolgozunk a könyveinkkel. Mostantól még több olyan élménykönyvvel, mely után azonnal egy következőre vágysz.

Next21 - Olvasd a következőt! 


Az első néhány cím fel is került már a 21. század honlapjára, ahogy nézem, elég vegyes a kínálat: thrillertől az igényesebb chick-liten át a receptes regényig lehet válogatni.

Ez például megragadta a figyelmem:




Adnál még egy esélyt?

Az lenne a dolgok rendje, hogy Sophie Lawson jól érezze magát a húga esküvőjén. De ha tudta volna, ki lesz a vőfély, sehogy sem tudta volna megacélozni magát.

Miután az édesanyja fekvőbeteg lett, és az apjuk lelépett otthonról, Sophie anyjuk helyett gondoskodott két testvéréről: Sethről, és a húgáról, Jennáról. Támogatta őket, amíg elvégezték a főiskolát, és félretette álmát, hogy saját könyvesboltot nyit Piper’s Cove-ban, ebben a festői észak-karolinai kisvárosban, ahol gyerekkorukban olyan sok időt töltöttek.

Végre itt az alkalom, hogy Sophie megvalósítsa célját, hiszen Seth állást kapott, és Jenna is sínen van: hozzámegy a pasijához, akivel főiskola alatt együtt jártak. A lagzi Piper’s Cove-ben lesz. De aztán kiderül, hogy a vőfély nem más, mint Aiden Maddox, Sophie gimis szerelme, aki annak idején faképnél hagyta Sophie-t.

Vajon mit hoz az újabb találkozás? Sophie miért bízzon abban, aki egyszer már átejtette? Vágtatva közeledik Piper’s Cove felé a hurrikán, és egy biztos: ha odaér, kő kövön nem marad.

Nincsenek megjegyzések