Breaking News

Változik a Loki sorozat premieridőpontja!




Tegnap megosztottam a Marvel friss beharangozóját a nagy mozifilmekhez, a legújabb, mai videóban viszont visszatérünk a Disney+ sorozatok terepére. 

Tom Hiddleston valószínűleg a tegnapi videóra is gondol, amikor a legújabb promóban arról beszél, hogy valamiért Loki mindig kimarad a nagy hősi montázsokból.

Mindenesetre a dolog humoros oldala mellett ez egy fontos bejelentő videó: a péntek az új szerda, vagyis a WandaVision és A Sólyom és a Tél katonája sorozatok pénteki epizódjai után a Loki szerdánként debütál majd. 

Ezzel együtt változik a premier időpontja is, az eredeti június 11. péntekről június 9. szerdára. Vagyis végső soron két nappal korábban nézhetjük az első részt!

A történetről a minap kaptunk egy pontosabb leírást:

A történet rögtön azután folytatódik, hogy Loki ellopja a Tesseractot (megint), és egyszer csak beidézi a Time Variance Authority, vagyis az Idővariációs hatóság, egy bürokratikus szervezet, ami időn és téren kívül létezik. Lokinak felelnie kell az idővonalat megbontó tetteiért, és választhat: vagy törlik a valóságból, vagy segít elfogni egy nála is nagyobb fenyegetést. 


Az előzetest ide kattintva nézhetitek meg, ez pedig a vicces bejelentő videó:


Nincsenek megjegyzések