Breaking News

Befutott J.K. Rowling új gyerekkönyvének borítója!
A Harry Potter és az Ickabog után készülhetünk az újabb Rowling gyerekkönyvre!

Az új kötet címe The Christmas Pig angol nyelven idén október 21-én fog megjelenni.

A hivatalos sajtóanyag szerint a kötet egy szívet melengető, letehetetlen kaland egy gyerek szeretetéről, amit kincsként őrzött játéka iránt érez - és arról, hogy mennyi mindent hajlandó megtenni érte.

A könyv önálló kötet lesz, nem kapcsolódik Rowling korábbi munkáihoz. Alapvetően 8 éves kortól ajánlják, de a leírás szerint az egész család imádni fogja.

A fülszöveg:

Jack imádja gyerekkori játékát, Dur Piget, vagyis Dur malacot. DP mindig vele volt, jóban és rosszban. Míg nem egy szentestén hirtelen valami borzalmas történik - DP elveszik. De a szenteste a csodáké és a veszett ügyeké, egy olyan éjjel, amikor minden életre kelhet - még a játékok is... És Jack legújabb játéka, a Karácsonyi malac (DP idegesítő helyettesítője) izgalmas tervet eszel ki: együtt varázslatos kalandra indulnak, hogy megleljék, ami elveszett, és hogy megmentsék a legjobb barátot, akik Jack valaha ismert.Most megérkezett az eredeti borító is, illetve az Animus azt is elárulta, valami ilyesmire számíthatunk itthon is, idézem: 

"Ez most egész más irány, mint azt korábban megszokhattuk, és mivel itt idomulnunk kell majd az angol borítóhoz, nagyjából erre a látványra számíthattok a hazai megjelenésnél is.
Tóth Tamás Boldizsár gőzerővel dolgozik már a történeten, a The Christmas Pig hamarosan előrendelhetővé válik, mi pedig izgatottan várjuk a kalandot. 🙂"Nincsenek megjegyzések