Breaking News

Film készül Az alkimista könyvből - itt az első beharangozó!




Paulo Coelho sok vicc tárgya, de azt hiszem, Az alkimista című könyvéről mindenki hallott már. 

Én annak idején, ezer éve olvastam, egy rosszul sikerült analízis vizsga után, és arra emlékszem, hogy faltam a sorokat - bár utólag nem nagyon tudnám felidézni. 

Mindenesetre brutális szereposztással és stábbal érkezik a film - végig is veszik őket a Will Smith által felvezetett videóban. A szereplők között ott van Sebastian De Souza (Nagy Katalin, Normális emberek, Ophelia), Shohreh Aghdashloo és Tom Hollander (Büszkeség és balítélet).

Mint kiderült, a filmet Marokkóban forgatják majd. 

Íme a beharangozó:



Fülszöveg:

Az alkimista Coelho fő művének számít. Santiagonak, az andalúz pásztorfiúnak meseelemekkel átszőtt kalandtörténetét a kritikusok Saint-Exupéry Kis hercegéhez szokták hasonlítani. Santiago, miután kétszer látja azt az álmot, hogy valahol a piramisok lábánál elásott kincs várja, elindul megkereseni azt. Végigzarándokol Afrika északi, sivatagos részén, szokatlan élményekkel töltekezik, számos különös figurával találkozik, köztük az alkimistával, akitől megtanulja, hogy mindig hallgasson a szívére, vegye észre a sorsára utaló jeleket, és igyekezzék beteljesíteni álmait. A filozófikus mese lelki balzsamként hatott azokra a tízmilliókra, akik már eddig elolvasták Coelho alapművét.

Nincsenek megjegyzések