Breaking News

Itt az első kulisszák mögötti videó a Netflix Sandman sorozatához!



Korábban már írtam róla, hogy a Netflix új Sandman adaptációt készít, aminek brutális szereposztása van, szinte lehetetlen is felsorolni mindenkit, aki számít. Gwendoline Christie, Jenna Coleman, Stephen Fry, Charles Dance, Boyd Holbrook és Tom Sturridge is szerepelnek a szériában.

A sorozat írója, producere és showrunnere az az Allan Heinberg, aki a Wonder Woman forgatókönyvírója is volt. Neil Gaiman és David Goyer (aki több DC filmen és például a Da Vinci-démonai sorozaton is dolgozott) executive producerek. 

A Netflix Geeked Weekjének keretében most kaptunk egy videót a sorozat kapcsán, méghozzá egy kulisszák mögötti videót, amiben láthatjuk, hogyan ismerkedik a díszletekkel és a kellékekkel Neil Gaiman!

Íme:




A Fumax új Sandman kiadásában így írnak a képregényről:

Az okkultisták Halált akarták megidézni, de csapdájukba véletlenül az Álmok Fejedelme sétált. Hetven évnyi rabság után helyre kell állítania romokban heverő birodalmát, meg kell fékeznie elszabadult alattvalóit, és szembe kell néznie Luciferrel és démonaival…

Neil Gaiman eredetileg hét éven keresztül futó sorozata egyedülálló a képregények között, választékos prózájában és különleges képi világában szinte észrevétlenül fonódik össze a dark fantasy, a modern és ősi mítoszok, valamint a kortárs irodalom. Álomvilágban különleges lények tanyáznak, és furcsa, időnként rémisztő események történnek, amelyek egyre mélyebb betekintést engednek az időtlen Álomúr jellemének néhol emberien gyarló mivoltába.

Nincsenek megjegyzések