Breaking News

KÜLFÖLDI BORÍTÓK - Price of a Kiss – A csókod ára




Hamarosan megjelenik Linda Kage Forbidden Men sorozatának első része, a Price of a Kiss, magyar címén A csókod ára.

A Forbidden Men sorozatot egyrészt a tiltott szerelmek fűzik össze, másrészt a Forbidden Men nevű bár, ami az első könyvben még nem jelenik meg, de a második kötettől minden részben fontos szerep jut neki.

Ahogy már többször leírtam, nagyon szeretem ezt a szériát, és arra gondoltam, a megjelenés örömére összegyűjtöm a könyv külföldi borítóit egy bejegyzésbe.

Az első könyvről is írtam már értékelést, megtaláljátok ide kattintva.


Mivel ez nem egy nagy kiadós fantasy bestseller, nincs nagy mennyiségű borítója, és talán nem is annyira változatosan, mint pl. azt a YA könyveknél megszokhattuk.

A magyar kiadó az eredeti kiadás borítóját vette át és igazította a kiadói sorozathoz:



Amit rögtön szeretnék leszögezni: ezek a borítók nem túl változatosak, mindegyiken egy párost láthatunk. Nincs csak csajos, csak pasis borító, csak közös, ráadásul mindegyik fotós borító.


A francia borító az eredetinél távolabbról mutatja a párost, viszont eléggé erotikus az összkép, mint az eredetinél is. A színvilág itt is rózsaszínes-lilás, viszont összességében sokkal színesebb és sötétebb, mint az eredeti.




A holland borító ezzel szemben egy sokkal lágyabb, a hangsúlyt nem az erotikára, inkább a szeretetteli kapcsolatra helyezi - és a szereplők is inkább tűnnek egyetemistának, mint az előző borítón. Összességében ez a hangulat talán jobban is passzol Mason és Reese lassan kibontakozó, baráti-flörtölő-lassan szerelembe eső kapcsolatához.




A lengyel borítón az eredetihez hasonlóan nagyon közeli képet láthatunk párosról, annyira, hogy az arcukból szinte semmit nem látunk, épp csak annyit, hogy tudjuk: csókolóznak. Kicsit erotikus, viszont nekem inkább amolyan érzelmes első csók érzésem van tőle.




Az olasz borító előtt bevallom, némileg értetlenül állok. Összességében nem egy rossz borító, a színhatások kifejezetten tetszenek rajta - de ezt a középkorú pasast nem tudják nekem megmagyarázni, amikor a Price of a Kiss ízig-vérig egyetemista sztori.



Nincsenek megjegyzések