Breaking News

Már be is fejezték az Árnyék és csont 2. évadának megírását!




A napokban már megosztottam én is a remek hírt: berendelték az Árnyék és csont 2. évadát!

A cuki videó mellett, amit abban a posztban találtok, a showrunner Eric Heisserer egy sor Funko babával ünnepelt, amiket egyedileg gyártatott a második évad kreatív csapatának tagjairól - ott van egyébként Leigh Bardugo babája is, őt mi is megismerjük.

Ennél is érdekesebb azonban számunkra az az infó, amit mellé írt: kiderült ugyanis, hogy nagyjából hol tartanak a munkálatok!

Ahogy írja:

"Januárban a Netflix elküldött minket, hogy írjuk meg a forgatókönyveket, annak reményében, hogy berendelik a második évadot és akkor haladhatnak a dolgok. Ez teljesen általános eljárás, de az is az, hogy megvan minden írás, és mégsem rendelik be. Úgyhogy szerencsésnek érezzük magunkat és nagyon boldogok vagyunk. 
Végül pedig: április végén kicsit eltűntem a Twitterről, hogy teljesen a második évad írásának utolsó hónapjára koncentrálhassak, ez pedig csodákat tett a mentális egészségemmel is. Úgyhogy most megint eltűnök az árnyékok közt."

A hírt, hogy az első forgatókönyv-verziók megírását befejezték, már más stábtagok is megírták.

Úgyhogy annyi bizonyos: a forgatókönyvek már készen állnak, ami kecsegtető, hiszen ez azt jelenti, legalább ennyivel hamarabb jöhet a folytatás.


Nincsenek megjegyzések