Breaking News

Megtalálták a Párválasztó film főszereplőit, Americát és Maxont?!




A Twitteren terjedő pletykák szerint megtalálták a Netflix Párválasztó film két főszereplőjét, Americát és Maxont.

A "hírt" a brazil rajongói oldal osztotta meg, az alapját pedig részben az adja, hogy a forgatókönyvíró bekövette a két színészt a közösségi oldalakon, nem sokkal azután, hogy arról nyilatkozott, köszöni a rajongók türelmét, hamarosan lesznek casting hírek.

A két színész pedig nem más, mint Abigail Cowen és Michael Provost. Előbbit a Netflix Sabrina hátborzongató kalandjai és a Végzet: A Winx Saga sorozataiból ismerhetitek, utóbbit a Insatiable sorozatból, illetve hamarosan látható lesz a Netflix Fear Street 2. adaptációjában is. Tehát mindkét színész a Netflix köreihez tartozik, ami újabb okot adhat a gyanúra, ugyanis a Netflix előszeretettel foglalkoztatja a színészeit több saját projektben is, erre már számos példát láthattunk.




A magam részéről America színésznőjével elégedett lennék, de Maxont nagyon nem így képzeltem.


Még áprilisban írtam meg a szuper hírt: sok kudarcba fulladt próbálkozás után úgy tűnik, a Netflix végre adaptációt készít Kiera Cass A Párválasztó sorozatából!

Ráadásul a projekt már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy rendezője is van már Haifaa Al-Mansour személyében! Ő egy szaúd-arábiai rendezőnő, ha esetleg valaki ismeri, akkor ő rendezte a Vágjunk bele! című filmet.

Nincsenek megjegyzések