Breaking News

Fia fejezi be Lucinda Riley könyvsorozatát




Nem is olyan régen rengeteg könyvmolyt rázott meg a hír: elhunyt Lucinda Riley, A hét nővér sorozat szerzője. 

Az első sokk után természetesen rögtön felmerült a kérdés, befejeződik-e sokak kedvenc sorozata. A család, aki tudatta a szomorú hírt, megígérte, későbbi időpontban válaszolnak a kérdésre.

Most megérkezett a hivatalos válasz: a befejező, nyolcadik kötet Lucinda Riley fiának közreműködésével fejeződik majd be.

A General Press, a magyar kiadó osztotta meg az alábbi közleményt a témában:


KÖZLEMÉNY -- ATLAS: THE STORY OF PA SALT 
Nem sokkal A hetedik nővér történetének angliai megjelenése előtt Lucinda bejelentette, hogy A hét nővér-sorozatnak lesz egy nyolcadik, egyben befejező kötete, és megígérte, hogy ebben megválaszolja a történet középpontjában álló fő kérdést: Kicsoda is Pa Salt? 
Halála előtt Lucinda számos fontos részt megírt, és részletes jegyzeteket hagyott hátra a történet kapcsán. Ezenkívül kifejezte egyértelmű kívánságát, hogy ha bekövetkezne a legrosszabb, legidősebb fia, Harry, fejezze be a sorozatot. 
Az olvasók érdeklődésére válaszul ma megerősíthetjük, hogy az Atlas: The Story of Pa Salt világszerte 2023 tavaszán jelenik meg, Harry Whittaker közreműködésével. 
Lucinda és Harry már a The Guardian Angels című gyerekeknek szóló könyvsorozaton is együtt dolgoztak.  
Harry személyes üzenete az olvasóknak: 
„Anya átadta a sorozat titkait, és én ígéretemhez híven megosztom azokat hűséges olvasóival. Ezért biztosak lehetnek benne, hogy 2023 tavaszán az egész világ tudni fogja, hogy kicsoda Pa Salt, és miért fogadta örökbe a nővéreket. 
Köszönjük, hogy tiszteletben tartották a családunk gyászát, és köszönjük azoknak, akiknek módjában állt adakozni a Mary’s Meals szervezetnek.  
Lucinda családja



 

Nincsenek megjegyzések