Breaking News

Jön a Jóbarátok szakácskönyv!

A Jóbarátok sorozat az évforduló és az HBO Go-s elérhetőség kapcsán megint eléggé a középpontba került, sorra jönnek ki a mindenféle Jóbarátok cuccok: bevásárlótáskák, sminkkollekciók, pizsamák... (Utóbbit most saját vásárlás alapján mondom, csak becsúszott egy Jóbarátok pizsi a kosaramba tegnap a Pepcóban, na.)

A 21. Század kiadó pedig ha jól számolom, már a harmadik Jóbarátok könyvet hozza. (Nem fogok panaszkodni.)

Ezúttal a kulisszák mögötti pillanatok helyett a gasztroperceké a főszerep, ugyanis jön a Jóbarátok szakácskönyv!
Ki ne emlékezne Rachel frenetikus desszertjére? Ez talán a legikonikusabb a Jóbarátok számtalan kajás jelenete közül. 

Ebben a receptkönyvben ezeké a főszerep.

A megjelenés a Líra információi szerint október 28-ra várható.

A fülszöveg:

"A kőkemény Jóbarátok-rajongóknak muszáj beszerezniük!" - POPSUGAR

Trombitáld össze a jóbarátokat, és üdvözöljétek együtt ezt a több mint 100 receptet ("Na, mi a helyzet?"), amelyet hőn szeretett tévéműsorotok ihletett.

Akár minden hájjal megkent chef vagy, mint Monica Geller, akár most indítasz catering céget, mint Phoebe Buffay, vagy régi vágású haspók vagy, mint Joey Tribbiani, a Jóbarátok - A hivatalos szakácskönyv egy sor különböző receptet kínál a különböző szakmai szinten levő chefeknek.

Előételek, főfogások, italok és desszertek - minden egyes fejezet olyan ikonikus csemegéket tartogat, mint Monica Hálabarát Lakomája, Rachel Hagyományos Angol Rakott Krémdesszertje, a Sült Krumpli - csakis Joeynak, a Chandler-féle "Tej, amit elrágsz", Phoebe nagyijának csokitallérja és az elmaradhatatlan Hidratáló Szendvics.

Ez az elbűvölő szakácskönyv színes fotókat tartalmaz több mint hetven receptről, hasznos segédlet azoknak, akik otthon főzőcskéznek, és vicces homage a tévésorozatnak, amelyre mindig számíthatsz.

Nincsenek megjegyzések