Breaking News

Jön a következő Fekete tőr testvériség kötet - itt a magyar borító és fülszöveg!

Szinte hihetetlen leírni: a Fekete tőr testvériség sorozatnak már a tizenhetedik részénél járunk magyarul!

Ez azért nem semmi!

Az új könyv főszereplő Murhder. Pontos megjelenési időpontot még nem találtam, de a könyv már előrendelhető. 

A magyar borítót és a fülszöveget lent találjátok.




Fülszöveg:

A Fekete Tőr Testvériség tiszteletre méltó történelme alatt csak egyetlen harcost zártak ki, ám Murhder tébolya nem hagyott választási lehetőséget a testvéreknek. Murhdert, egy nő arca kísért, akit nem tudott megmenteni, ezért visszatér Caldwellbe, hogy helyrehozza végzetes hibáját. Arra viszont nem készült fel, amivel a megváltást keresve szembe kell néznie.

Dr. Sarah Watkins egy orvosbiológiai cég kutatójaként igyekszik feldolgozni munkatársa - egyben vőlegénye - elvesztését. Amikor az FBI kérdezgetni kezdi a férfi haláláról, Sarah-ban egyre komolyabb kétségek merülnek fel, és hamarosan rájön a szörnyű igazságra: vállalata titkos, embertelen kísérleteket folytat, és a férfi, akiről azt hitte, ismeri és szereti, szintén részt vett a kínzásokban. 
Mialatt Murhder és Sarah sorsa szétválaszthatatlanul összefonódik, lángra lobban köztük a vágy. De sikerülhet a két faj közötti szakadékot áthidaló közös jövőt építeniük? Vajon Murhder visszatér a testvérekhez, miközben új ellenség bukkan fel a vámpírok ellen vívott háborúban? Vagy magányosan kell tengetnie életét az örökkévalóságig?
A Megmentő az utóbbi évtizedek legsikeresebb természetfeletti elemeket mozgató romantikus-regény-sorozata, a Fekete Tőr Testvériség tizenhetedik része.


J. R. WARD


Az 1969-es születésű, olvasói tízmilliói által J.R. Ward néven ismert Jessica Rowley Pell Bird az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb romantikus regényírója. A Massachusettsben született Jessica gyerekkorában írta első történeteit, és már tizenéves korában elkészült első regényével. Ennek ellenére hosszú időn keresztül csak hobbiként foglalkozott írással, míg 2001-ben férje javaslatára felkeresett egy irodalmi ügynököt. Első regénye 2002-ben jelent meg, 2005-ben pedig megteremtette a Fekete tőr testvériség vámpírokkal és érzékiséggel teli világát, amely révén egy csapásra a legsikeresebb romantikus szerzők közé emelkedett. Az írónő kétszer is elnyerte a legjobb amerikai romantikus írónak járó RITA-díjat. Jessica Bird jelenleg az Egyesült Államok déli részén pél férje és kutyájuk társaságában. http://jrward.com/

Nincsenek megjegyzések