Breaking News

Kiszivárgott a Szex és New York folytatás forgatókönyve?!




A Page Six osztotta meg a hírt: információik szerint kiszivárgott a Szex és New York folytatás And Just Like That forgatókönyve!

Figyelem! A bejegyzés innentől kezdve potencionálisan spoileres. Ha valóban ez a forgatókönyv sztorija, és nem szeretnéd tudni már most, hogy miről szól majd a folytatás, ne olvass tovább!


A Page Six információi szerint a történet középpontjában Carrie és Mr. Big kapcsolatának válsága áll - szétmentek, most pedig egy nem túl szép válás közepén vannak. 

A rebootban Carrie már az 50-es éveiben jár és egy podcast házigazdája, Bignek pedig már elege van abból, hogy állandóan a manhattani társasági élet költségei felett veszekednek.

A kiszivárgott jelenetben Carrie Mirandával, Charlotte-tal és Stanforddal ebédel, és beszámol nekik arról, mennyire nem érzi jól magát az életében, mert olyan érzése van, csak egy újabb elvált-kitartott exfeleség Mr. Big életében.


Bevallom őszintén, én nem nagyon örülök ennek. Féltem tőle, hogy valami ilyesmire fogják felfűzni az új "évadot", de ezen a ponton nekem már rettentően elegem van a Carrie-Mr. Big huzavonából, jó lett volna, ha nem megint ehhez nyúlnak hozzá, hanem valami ennél kreatívabb és újszerű konfliktust találnak.



Nincsenek megjegyzések