Breaking News

Leállt a Bridgerton 2. évadának forgatása - nem tudjuk, mikor folytatódhat




A napokban már megosztottam a hírt, hogy 24 órára leállt A Bridgerton család második évadának forgatása, mivel az egyik stábtag koronavírus tesztje pozitív lett.

Akkor ő karanténba került, mindenki mást tesztelték, és negatívak lettek, így folytatódhatott a forgatás. 

Most viszont újra leállították, osztotta meg a hírt a Deadline

Most valószínűleg súlyosabb a dolog, ugyanis a Netflix egyelőre meghatározatlan időszakra leállította av forgatást. A producerek a Shondalandnél próbálnak összeállítani egy beosztást a biztonságos folytatásra, miközben az Egyesült Királyságban sajnos megint nőnek az esetszámok a delta variáns miatt. (Pénteken majdnem 52.000 ember tesztje lett pozitív az országban.)

A Netflix azt nem osztotta meg, hogy stábtag vagy szíbész az új érintett, de két okból is gyanítható, hogy színészről van szó. Egyrészt a hosszabb leállás miatt, hiszen egy stábtag hiánya kevésbé perdöntő, másrészt erre következtethetünk magából a csendből is, hiszen az előző esetnél tudtuk, hogy stábtagról van szó, most viszont semmit nem mondtak.

Természetesen arról még nem tudunk semmit, hogy ez mennyire lassítja vissza a dolgokat, és jelentheti azt, hogy a tervezett premier csúszni fog.

Nincsenek megjegyzések